Slutupgift Studiofotografering

CopyrightSista terminen på gymnasiet läste jag studiofotografering. Detta var ett av de bästa val jag gjort i hela mitt liv. Jag gick min egen väg, struntade för första gången helt och hållet i om någon jag kände skulle läsa samma sak.
Jag valde verkligen med hjärtat och struntade i om det fanns "viktigare" kurser.

Första året på gymnasiet läste jag Foto som en del av kursen Mediaproduktion. Första gången jag klev in i mörkrummet kände jag att det var där jag hörde hemma. Jag dog lite varje gång jag var tvungen att gå där ifrån. Mina bilder? Medelmåttiga, men känslan jag fick av att stå i mörkrummet var oslagbar.

När jag senare läste Studiofotografering hittade jag en plats som faktiskt kunde ersätta mörkrummet nämligen fotostudion. Det var min lilla himmel på jorden och det är en plats jag saknar väldigt mycket.
Idag ser jag att jag kunde ha utfört min slutuppgift mycket bättre, för trots att jag inte har stått i en studio sedan dess har jag ändå utvecklats.
Hans och Ove gav mig i alla fall mitt MVG och kunde jag skulle jag antagligen rama in det och hänga upp det på väggen. Det är få betyg jag är så stolt över som mitt MVG i studiofotografering (och naturfoto...)
Hans var noga med att påpeka att en av stans bästa fotografer hade läst naturkunskap på gymnasiet så hoppet var inte ute för mig :)

Men vi får väl se hur det blir med den saken.
Det duger gott med att jag vinner på lotto och kan fixa mig lite frän utrustning så jag kan bygga mig en egen studio dit jag kan fly när dagarna känns grå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0